Jump to content


Photo

Akceptovat Bitcoin platbu PrestaShop pluginem [volný Module]

akceptovat bitcoin prestashop module bitcoin accept bitcoin payments coingate bitcoin ceska bitcoin czech

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 CoinGate

CoinGate

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 15 November 2016 - 01:20 PM

XAxWn1R.png
 
CoinGate umožňuje podnikům snadno a bezpečně přijímat platby Bitcoin, pomocí rozhraní API, platební tlačítka nebo zásuvné moduly pro různé e-commerce platformy.
 
Naše podporované eCommerce platformy: PrestaShop, Magento 1 a 2, Opencart, WooCommerce, OsCommerce, ZenCart, WHMCS a VirtueMart.
 
Účtujeme pouze 1% z částky pojišťovnou, a nejsou tam žádné měsíční, registrační či jiné poplatky.
 
Můžete přijímat platby v EUR, USD nebo Bitcoin bez dodatečných poplatků.
 
Rozhodnete-li se dostat zaplaceno v EUR nebo USD, dostanete pevnou částku peněz pro své zboží a služby, a přesto stále můžete využívat všechny výhody Bitcoin transakce.
 
4RMM0Ci.png
 
Výhody přijetí Bitcoin:
Žádné chargeback nebo podvodu - Při přijímání plateb prostřednictvím Bitcoin CoinGate, transakce jsou nevratné. To umožňuje bezpečně přijímat platby i z takzvaných zemí "s vysokým rizikem", jako je Nigérie nebo na Ukrajině.
Soukromí svých zákazníků - platit Bitcoins, vaši zákazníci nemusejí zveřejňovat žádné osobní údaje pro vás, pokud o to požádají. To chrání soukromí svých zákazníků a dělá krádež identity nemožné, protože vy nemusíte ukládat a chránit soukromé informace, jako jsou údaje o kreditní kartě, vašich zákazníků.
Dodatečné tok nových klientů - existuje několik miliard lidí na světě bez bankovního účtu nebo kreditní karty, ale mnoho z těchto lidí má přístup k internetu, což je vše, co je zapotřebí, aby bylo možné používat Bitcoin. Pro ty lidi Bitcoin případě, že jediný způsob platby k dispozici ke koupi zboží a služby z mezinárodních obchodníků online.
 
* Vezměte prosím na vědomí, že vzhledem k regulačních důvodů, podniky se nacházejí nebo registrované ve Spojených státech amerických nemohou využít našich služeb. *
 
 
Ke stažení PrestaShop plugin:
 
Jak nainstalovat:
 
Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte se zeptat zde nebo nás kontaktujte na našich webových stránkách: https://coingate.com
 
XAxWn1R.png


looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules