Jump to content


Photo

Accepter Bitcoin betaling med PrestaShop plugin [Gratis Module]

bitcoin accept bitcoin prestashop module payments coingate bitcoin denmark accepter bitcoin free module

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 CoinGate

CoinGate

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 15 November 2016 - 01:23 PM

XAxWn1R.png
 
CoinGate giver virksomheder til at acceptere Bitcoin betalinger nemt og sikkert, ved hjælp af en API, betaling knapper, eller plugins til forskellige eCommerce platforme.
 
Vores understøttede eCommerce platforme: PrestaShop, Magento 1 og 2, OpenCart, WooCommerce, OsCommerce, Zencart, WHMCS, og VirtueMart.
 
Vi opkræver kun 1% fra det pågældende beløb, og der er ingen månedlige, registrering eller andre gebyrer.
 
Du kan modtage udbetalinger i EUR, USD eller Bitcoin uden yderligere omkostninger.
 
Hvis du vælger at få udbetalt i EUR eller USD, modtager du en fast sum penge for dine varer og tjenester, men du kan stadig høste alle fordelene ved Bitcoin transaktioner.
 
4RMM0Ci.png
 
Fordele ved at acceptere Bitcoin:
Ingen tilbageførsel eller svig - Når acceptere Bitcoin betalinger via CoinGate, transaktioner er irreversible. Dette giver dig mulighed for sikkert at modtage betalinger selv fra såkaldte "højrisiko" lande som Nigeria eller Ukraine.
Privacy af dine kunder - til at betale med Bitcoins, behøver dine kunder ikke at videregive personlige oplysninger til dig, medmindre du beder om det. Dette beskytter privatlivets fred for dine kunder og gør det umuligt identitetstyveri, fordi du ikke behøver at gemme og beskytte private oplysninger, såsom kreditkortoplysninger, dine kunder.
Yderligere strøm af nye kunder - der er flere milliarder mennesker i verden uden en bankkonto eller et kreditkort, men mange af disse mennesker har adgang til internettet, som er alt, hvad der er nødvendigt for at kunne bruge Bitcoin. For de mennesker, Bitcoin hvis den eneste betalingsmetode til rådighed til at købe varer og tjenesteydelser fra internationale købmænd online.
 
* Bemærk, at på grund af lovgivningsmæssige årsager, kan virksomheder, som ligger eller er registreret i USA ikke bruge vores tjenester. *
 
 
Hent PrestaShop plugin:
 
Sådan installerer du:
 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at spørge her eller kontakt os på vores hjemmeside: https://coingate.com
 
XAxWn1R.png


looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules