Jump to content


Photo

Sprejmi Bitcoin plačilo z PrestaShop plugin [Proste Module]

bitcoin accept bitcoin payments prestashop module free module coingate bitcoin slovenska bitcoin slovenia

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 CoinGate

CoinGate

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 15 November 2016 - 01:36 PM

XAxWn1R.png
 
CoinGate omogoča podjetjem, da sprejemajo plačila Bitcoin enostavno in varno uporabo API, plačilne gumbe, ali dodatke za različne elektronskem platformah.
 
Naši podpira elektronskem platforme: PrestaShop, Magento 1 in 2, OpenCart, WooCommerce, OsCommerce, Zencart, Whmcs in VirtueMart.
 
Mi zaračuna samo 1% od zneska, ki se opravljajo, in ne obstajajo mesečne, registracija ali druge pristojbine.
 
Lahko prejemali plačila v EUR, USD ali Bitcoin brez dodatnih stroškov.
 
Če se odločite, da se plača v EUR ali USD, ki jih prejme določen znesek denarja za blago in storitve, vendar še vedno lahko izkoristijo vse prednosti Bitcoin transakcij.
 
4RMM0Ci.png
 
Prednosti sprejema Bitcoin:
Ni vračila zneska ali goljufije - Pri sprejemu plačila Bitcoin preko CoinGate, transakcije so nepopravljive. To vam omogoča, da varno sprejemajo plačila tudi iz tako imenovanih držav "z visokim tveganjem", kot Nigeriji ali Ukrajine.
Zasebnost svoje stranke - za plačilo z Bitcoins, vaše stranke ne bi bilo treba razkriti osebne podatke za vas, razen če to zahtevajo. Ta varuje zasebnost svojih strank in omogoča krajo identitete nemogoče, saj vam ni treba shraniti in zaščititi osebne podatke, kot so podatki o kreditnih karticah, za vaše stranke.
Dodatne tok novih strank - obstaja več milijard ljudi na svetu brez bančnega računa ali kreditne kartice, vendar mnogi od teh ljudi, ki imajo dostop do interneta, ki je vse, kar je potrebno, da bi lahko uporabila Bitcoin. Za tiste ljudi, Bitcoin, če je edini način plačila na voljo za nakup blaga in storitev iz mednarodnih trgovcev na spletu.
 
* Prosimo, upoštevajte, da zaradi zakonskih razlogov, podjetja, ki se nahajajo ali registrirane v Združenih državah Amerike, se ne more uporabljati naše storitve. *
 
 
Naložite Prestashop vtičnik:
 
Kako namestiti:
 
Če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da vprašati tukaj ali nam pišite na naši spletni strani: https://coingate.com
 
XAxWn1R.png


looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules