Jump to content


Photo

Accepta plata Bitcoin cu PrestaShop plugin [Modul gratuit ce]

bitcoin accept bitcoin payments prestashop module coingate free module bitcoin romania accepta bitcoin

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 CoinGate

CoinGate

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 15 November 2016 - 01:42 PM

XAxWn1R.png
 
CoinGate permite companiilor să accepte plăți Bitcoin cu ușurință și în condiții de siguranță, folosind un API, butoane de plată, sau plugin-uri pentru diverse platforme de comerț electronic.
 
Platformele noastre susținute de eCommerce: PrestaShop, Magento 1 și 2, OpenCart, WooCommerce, OsCommerce, ZENCART, WHMCS, și. VirtueMart
 
Noi doar taxa de 1% din suma tranzacționată, și nu există lunar, înregistrare sau alte taxe.
 
Puteți să primiți plăți în EUR, USD sau Bitcoin, fără costuri suplimentare.
 
Dacă alegeți să vă fi plătit în EUR sau USD, primiți o sumă fixă ​​de bani pentru bunurile și serviciile, dar vă puteți culege în continuare toate avantajele tranzacțiilor Bitcoin.
 
4RMM0Ci.png
 
Beneficiile de a accepta Bitcoin:
Nu există fraudă sau chargeback - Atunci când acceptă plăți prin intermediul Bitcoin CoinGate, tranzacțiile sunt ireversibile. Acest lucru vă permite să acceptați în siguranță plăți chiar și din așa-numitele țări "cu risc ridicat", precum Nigeria sau Ucraina.
Intimitatea clienților dumneavoastră - pentru a plăti cu Bitcoins, clienții dumneavoastră nu trebuie să dezvăluie informații personale pentru a vă, dacă nu îl solicitați. Aceasta protejează intimitatea clienților dumneavoastră și face imposibilă furtul de identitate, pentru că nu aveți nevoie pentru a salva și de a proteja informații private, cum ar fi datele de card de credit, ale clienților.
Flux suplimentar de clienti noi - există mai multe miliarde de oameni din lume, fără un cont bancar sau un card de credit, dar multe dintre aceste persoane au acces la internet, care este tot ceea ce este necesar pentru a putea utiliza Bitcoin. Pentru acei oameni Bitcoin dacă singura metodă de plată disponibilă pentru a cumpăra bunuri și servicii de la comercianți internaționale on-line.
 
* Vă rugăm să rețineți, că, din motive de reglementare, întreprinderile localizate sau înregistrate în Statele Unite ale Americii, care nu pot utiliza serviciile noastre. *
 
 
Descărcare PrestaShop plugin:
 
Cum să instalați:
 
Dacă aveți întrebări, nu ezitați să întrebați aici sau contactați-ne pe site-ul nostru: https://coingate.com
 
XAxWn1R.png


looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules