Jump to content


Photo

LitExtension udělal Zákazníci Heslo Migration možné!

LitExtension

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 annanguyen

annanguyen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 posts

Posted 21 September 2015 - 10:02 AM

Jak víte, že každá platforma bude používat jiný šifrovací algoritmus. Předpokládejme, že chcete přenést klientů hesla z webové stránky A se na webové stránky B (A a B s dvěma různými platformami). Šifrované heslo na po zkopírování a uložena na databázovém B nebude fungovat, protože B používá různé šifrovací algoritmy od A (s výjimkou Zen Cart a Magento používá stejný šifrovací algoritmus). Jak jsi mohl vyřešit tuto situaci? Je to velmi obtížný úkol.
 
Jak jiné společnosti dělat?
Obvykle se některé společnosti, aby se migrace služby budou problém nevyřeší, a oni vám poradí: zeptejte se vaši zákazníci použít funkci Password Recovery resetovat své heslo. Pokud jste profesionální majitel obchodu nebude spokojen s tímto řešením, protože to je obtížné pro vaše zákazníky.
 
Otázka zní: Existuje řešení, které mohou migrovat hesla z webové stránky A se na webové stránky B a zákazníci mohli i nadále používat staré heslo z bodu A do přihlásit do B? Je to nemožný úkol?
 
LitExtension udělal Zákazníci Heslo Migration možné
Vaše otázka je naše starost. Ostatní společnosti Zdá se, že se vzdali studii řešení, aby vyhovoval vašim požadavkům. Ale pro nás, nebudeme akceptovat zásadu našich aktivit od našeho vzniku bylo: spokojenost zákazníka je naší nejvyšší cíl
Po více než roce zkoumání veškeré šifrovací algoritmy používané ve 30 populárních eCommerce platformy, jsme našli řešení, aby vyhovoval vašim poptávku. To je jasně potvrzeno, že jsme průkopníkem a unikátní firma má kompletní a komplexní řešení v oblasti Heslo migraci.
Bezpečnost dat
 
Už jste někdy byli zpochybněna zabezpečení údajů? Už jste někdy byli zdůraznil přes jinou osobu může mít své zákazníky heslo? Prosím, zastavte se obavy, naše heslo migrace Plugin pracuje s přihlédnutím složitých algoritmů a schopných Přenos hesla ze zdroje do cílové úložiště přímo, ani zúčastněné třetí osoby, absolutní integritu zaručené.
 
Kolik obchodů LitExtension mohou migrovat klientů heslo?
 
V tomto okamžiku, máme integrované funkce pro migraci heslo:
- 22 Migrační nástroje pro Magento: http://litextension....-migration.html
- 18 Migrační nástroje pro PrestaShop: http://litextension....tion-tools.html
- 15 Migrační nástroje pro WooCommerce: http://litextension....tion-tools.html
 
V červenci 2015 vydáme dalších 10 nových produktů, které integrují heslo migrace funkce.
 
Už to není mýtus, to je realita
 
Můžete vyzkoušet tuto funkci v našem předváděcím webu, postupujte takto:
 
Krok 1: Vytvořte nový uživatelský účet v našem předváděcím Zdroj Store nebo váš zdroj Store
Krok 2: Spuštění migrace a log-in účtu, který jste vytvořili v úložišti zdroj Target Store

LitExtension - Shopping Cart Migration Tools

 


looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules

#2 James

James

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 141 posts

Posted 29 September 2015 - 03:44 AM

Základní hodnota LitExtension jsou talentovaní a vyhrazené pracovníci, kteří vždy chtějí vytvořit něco dokonalého ve většině ze způsobů, jak vytvářet vysoce kvalitní nákupní košík migrační nástroj aby bylo možno vyhovět potřebám a spokojenost klientů. Kromě toho se tým věnuje velkou pozornost zákaznickou podporu a po-prodejní služby.
 
ochopení, že to stojí za 50% nákladů výrobku, LitExtension tým tvrdá práce každý den poskytovat rychlé pomoc pro naše zákazníky, ve které jsou garantované 24 hodin podpory a bez chyb. Nejlepší ze všeho je, LitExtension nabízejí podporu dlouhý čas, stejně jako 30-denní záruka vrácení peněz bez otázek. Vše je zajištěna fungovat podle očekávání.
 
Pozvat vás na webových stránkách: http://litextension.com/

LitExtension - Supplier of Shopping Cart Migration Tool