Jump to content


Photo

Accepteer Bitcoin betaling met PrestaShop plugin [Gratis Module]

prestashop module accepteer bitcoin bitcoin accept bitcoin payments coingate free bitcoin netherlands bitcoin nederland

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 CoinGate

CoinGate

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 15 November 2016 - 01:17 PM

XAxWn1R.png
 
CoinGate stelt bedrijven in staat om Bitcoin betalingen gemakkelijk en veilig te accepteren, met behulp van een API, betaling knoppen, of plugins voor verschillende e-commerce platforms.
 
Onze ondersteund eCommerce platforms: PrestaShop, Magento 1 en 2, OpenCart, WooCommerce, OsCommerce, ZenCart, WHMCS en VirtueMart.
 
Wij rekenen slechts 1% van het overgemaakte bedrag, en er zijn geen maandelijkse, registratie of andere vergoedingen.
 
U kunt uitbetalingen in EUR, USD of Bitcoin ontvangen zonder extra kosten.
 
Als u ervoor kiest om betaald te krijgen in EUR of USD, ontvangt u een vast bedrag van geld voor uw goederen en diensten, maar u kunt nog steeds profiteren van alle voordelen van Bitcoin transacties.
 
4RMM0Ci.png
Voordelen van het aanvaarden van Bitcoin:
Geen terugboeking of fraude - Bij de aanvaarding van Bitcoin betalingen via Coingate, transacties zijn onomkeerbaar. Zo kunt u veilig accepteren betalingen zelfs van zogenaamde "hoog risico" landen als Nigeria en Oekraïne.
Privacy van uw klanten - te betalen met Bitcoins, doe uw klanten niet aan enige persoonlijke informatie aan u, tenzij u het verzoek. Dit beschermt de privacy van uw klanten en maakt identiteitsdiefstal onmogelijk, omdat je niet nodig om op te slaan en de bescherming van privé-informatie, zoals credit card gegevens van uw klanten.
Extra stroom van nieuwe klanten - er zijn verschillende miljard mensen in de wereld zonder een bankrekening of een creditcard, maar veel van die mensen hebben toegang tot internet, die alles wat nodig is om te kunnen Bitcoin gebruiken. Voor die mensen Bitcoin als de enige betaalmethode beschikbaar om goederen en diensten te kopen van internationale handelaren online.
 
* Houd er rekening mee, dat als gevolg van wettelijke redenen, bedrijven gevestigd of geregistreerd in de Verenigde Staten van Amerika kan niet onze diensten te gebruiken. *
 
 
Download PrestaShop plugin:
 
Hoe installeren:
 
Als u vragen hebt, voel je vrij om hier te vragen of neem contact met ons op onze website: https://coingate.com
 
XAxWn1R.png


looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules
Also tagged with one or more of these keywords: prestashop module, accepteer bitcoin, bitcoin, accept bitcoin, payments, coingate, free, bitcoin netherlands, bitcoin nederland