Jump to content


Photo

Godta Bitcoin betaling med PrestaShop plugin [Free Module]

bitcoin accept bitcoin payments coingate prestashop module free module bitcoin norway bitcoin norge godta bitcoin

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 CoinGate

CoinGate

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 15 November 2016 - 01:39 PM

XAxWn1R.png
 
CoinGate lar bedrifter til å akseptere Bitcoin betalinger enkelt og sikkert, ved hjelp av en API, betaling knapper, eller plugins for ulike e-handel plattformer.
 
Våre støttes eCommerce plattformer: PrestaShop, Magento 1 og 2, Opencart, WooCommerce, oscommerce, ZenCart, whmcs, og VirtueMart.
 
Vi tar bare 1% fra beløpet overført, og det er ingen måneds, registrering eller andre avgifter.
 
Du kan motta utbetalinger i EUR, USD eller Bitcoin uten ekstra kostnader.
 
Hvis du velger å få betalt i euro eller dollar, får du en fast sum penger for varer og tjenester, men du kan fremdeles høste alle fordelene av Bitcoin transaksjoner.
 
4RMM0Ci.png
 
Fordeler med å akseptere Bitcoin:
Ingen tilbakeførsel eller svindel - Når akseptere Bitcoin betalinger via CoinGate, transaksjoner er irreversible. Dette gjør at du kan trygt godta betalinger selv fra såkalte "høy risiko" land som Nigeria eller Ukraina.
Sikringen av dine kunder - å betale med Bitcoins, trenger kundene ikke å avsløre noen personlig informasjon til deg, med mindre du ber om det. Dette beskytter personvernet til kundene og gjør identitetstyveri umulig, fordi du ikke trenger å lagre og beskytte privat informasjon, som kredittkortopplysninger, for dine kunder.
Ekstra strøm av nye kunder - det er flere milliarder mennesker i verden uten en bankkonto eller et kredittkort, men mange av dem har tilgang til internett, som er alt som trengs for å kunne bruke Bitcoin. For dem Bitcoin hvis den eneste betalingsmåten er tilgjengelig til å kjøpe varer og tjenester fra internasjonale selgere på nettet.
 
* Vær oppmerksom på at på grunn av regulatoriske årsaker, bedrifter lokalisert eller registrert i USA kan ikke bruke våre tjenester. *
 
 
Last ned PrestaShop plugin:
 
Hvordan installere:
 
Hvis du har noen spørsmål, gjerne spørre her eller kontakt oss på vår hjemmeside: https://coingate.com
 
XAxWn1R.png


looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules