Jump to content


Photo

Acceptera Bitcoin betalning med PrestaShop plugin [Free Module]

bitcoin accept bitcoin payments acceptera bitcoin coingate prestashop module free module bitcoin sweden bitcoin sverige

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 CoinGate

CoinGate

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 15 November 2016 - 01:44 PM

XAxWn1R.png
 
CoinGate möjliggör för företag att acceptera Bitcoin betalningar enkelt och säkert med hjälp av en API, betalningsknappar, eller plugins för olika e-handel plattformar.
 
Våra stöds eCommerce plattformar: PrestaShop, Magento en och 2, Open, WooCommerce, OsCommerce, Zencart, WHMCS och VirtueMart.
 
Vi tar bara 1% av det överförda beloppet, och det finns inga månatliga, registrerings- eller andra avgifter.
 
Du kan ta emot utbetalningar i EUR, USD eller Bitcoin utan extra kostnad.
 
Om du väljer att få betalt i euro eller dollar, får du en fast summa pengar för dina varor och tjänster, men du kan fortfarande dra alla fördelar av Bitcoin transaktioner.
 
4RMM0Ci.png
 
Fördelar med att acceptera Bitcoin:
Inga chargeback eller bedrägeri - När acceptera Bitcoin betalningar via CoinGate transaktioner är oåterkallelig. Detta gör det möjligt att på ett säkert sätt ta emot betalningar även från så kallade "högriskländer" som Nigeria eller Ukraina.
Sekretessen för dina kunder - att betala med Bitcoins behöver dina kunder inte behöver lämna ut någon personlig information till dig, om du begär det. Detta skyddar integriteten hos dina kunder och gör identitetsstöld omöjligt, eftersom du inte behöver spara och skydda privat information, såsom kreditkortsuppgifter, dina kunder.
Ytterligare flöde av nya kunder - det finns flera miljarder människor i världen utan ett bankkonto eller ett kreditkort, men många av dessa människor har tillgång till internet, vilket är allt som behövs för att kunna använda Bitcoin. För de människor Bitcoin om den enda betalningsmetod som finns att köpa varor och tjänster från internationella handlare på nätet.
 
* Observera att på grund av regleringsmässiga skäl, kan företag som ligger eller är registrerade i USA inte använda våra tjänster. *
 
 
Hämta PrestaShop plugin:
 
Hur man installerar:
 
Om du har några frågor, tveka inte att fråga här eller kontakta oss på vår hemsida: https://coingate.com
 
XAxWn1R.png


looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules