Jump to content


Photo

Badkamertrends 2021


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 SammyPatrick

SammyPatrick

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 17 November 2020 - 09:20 PM

Als je dit jaar een bad ontwerpt of verbouwt, is het altijd leuk om de nieuwste moderne badkamerideeën en trending badkamerproducten te bekijken. Benieuwd welke kleurentrends in 2021 tegenwoordig in woonruimtes verschijnen? Wilt u 2021 badkamerontwerpen in uw huis integreren? Op zoek naar advies over welke richting je op moet bij je nieuwe look? Hier is een overzicht van enkele van de beste nieuwe badkamerontwerpen voor thuis en hoe u ze in uw ruimte kunt gebruiken.

 

De kleur zwart - Als het gaat om 2021 badkamerkleurentrends, is grijs verdwenen en is zwart terug - althans waar het deze kamer betreft. Dit jaar zijn gewaagde, donkere tinten binnen. Denk dus aan zwarte lampen, wastafels, spiegels - zelfs badkuipen. Matzwart is vooral trendy.

 

Slimme technologie - Een andere populaire keuze voor het moderne bad is slimme technologie, van slimme toiletten tot slimme douches tot automatische gootstenen. Hightech upgrades maken de badkamer nog luxueuzer en comfortabeler. Let op features zoals stoelverwarming, verstelbare luchtdrogers, minidouches en het immer populaire ingebouwde bluetooth speakersysteem.

Tankloze toiletten - Het eendelige toilet wordt steeds populairder, zowel omdat het minder ruimte inneemt dan standaard tweedelige versies als vanwege het strakke, moderne uiterlijk. Deze toiletten zijn ook duurzaam, aantrekkelijk en een goede keuze als u ook water wilt besparen.

 

Creatieve tegelpatronen en vormen - Tile staat ook op de lijst met de beste badkamertrends voor 2021. Zoek naar vormen en patronen die ongebruikelijker en creatiever zijn dan de alomtegenwoordige witte metrotegel. Dit kan een mozaïekwand in de douche zijn of zeshoekige tegels op de vloer. Ook trending zijn Marokkaanse tegels, chevronpatronen en ruitvormige tegels, allemaal geweldige mogelijkheden voor backsplashes in de badkamer, muren of zelfs plafondaccenten.

 

Grote badkuipen - In overeenstemming met de moderne voorkeur voor luxe en gemak, zijn er dit jaar grote badkuipen. Hoe groter het bad, hoe relaxter en aangenamer het bad tenslotte! Deze trend gaat niet noodzakelijk over jacuzzi's, maar het benadrukt wel ruime badkuipen en badkamers die groot genoeg zijn om ze te herbergen.

 

Open douches - Douches die een naadloze look creëren zonder muren of glazen behuizingen zijn een andere grote designhit in 2021. Deze open douches bieden een manier om te pronken met prachtige tegelwanden of een luxueus grote doucheruimte.

De milieuvriendelijke badkamer - Last but not least: groen gaan heeft een plaats verdiend tussen de populairste moderne badkamerideeën van dit jaar. De huidige markt biedt een verscheidenheid aan milieuvriendelijke badkamerproducten, van kranen zonder aanraking tot waterbesparende douchekoppen. Het voordeel van deze trend is dat deze niet alleen qua stijl is, maar ook goed is voor de planeet en uw portemonnee.

 

Waar u zich ook bevindt in het herontwerp van uw badkamer, functies die uw huiswaarde kunnen verhogen en het leven een beetje luxer kunnen maken, zijn de moeite waard om serieus te overwegen. En deze toptrends voor 2021 kunnen een geweldige plek zijn om te beginnen.

 

Referentie: het beste Pvc visgraat in Rotterdam

 looking for the best presta addons with outstanding support? check this: PrestaShop Modules